پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
سلام دوستان خسته نباشید
این کارت اور کلالک شده هست خودش؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از پاسخگویتون دوست محترم
خوب یه چیز دیگه من با 3dmark طبق عکس پاین با اون گزینها تست کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نتیجش شد اینعکس پاین
و یک تست دیگه کرده با گزینه سوم یعنی اکستریم و بقیهاون دو گزینه مثل قبلی نتیجش شد این
خوب میخواستم نضری چیزی دارین بدین اگه با گزینهای دیگرم تست مد نظرتون بگین ازتون ممنونم
در کل تست تو گیم های جدید قدرت این گرافیک رو به خوبی نشان میده . توصیه میکنم درایور جدید هم دریافت و نصب کنید
اره منم نظرم همینه رو بازی بهتر معلومه راستی اون اخرین درایوش منتلش داخلش یا جداست؟
توضیحات تکمیلی :
ممنون داداش بتلفیلدو گذاشتم برای دان خوب میخواستم ببینم کال اف هم از منتل پشتیبانی میکنه و اینکه از کجا باید منتلو فعال کرد ممنون از پاسخگویی :give_rose:
سلام ببخشید دوستان من زیاد مزاحم میشم میگم دوستان این سیستمی که الان دارم به نظرتون فعلا خوبه جواب میده که بزارمیک تا سه سال دیگ ازش استفاده کنم بعد ببینم نسل جدیدتری اومد عوضش کنم
مادر برد GIGABYTE P55A-UD3P
CPU Intel core i5-760 8MB cache
RAM 4GB البته اینو میش به 8 گیگ ارتقا بدم
گرافیک GYGABYTE R9 270X
monitor lcd m2394a
HDD 1tb
میخوام نظرتونو بدونم که فعلا جواب بده یا نهایتا یک قط رو ارتقا بدم بزارم نسلها عوض شه مثلا مادر برد جدید بیاد و رم ddr4 بیاد و فعلا از این استفاده کنم و بعد کلا عوضش کنم ممنون نظرتونو بگید
نقل قول:
سلام ببخشید دوستان من زیاد مزاحم میشم میگم دوستان این سیستمی که الان دارم به نظرتون فعلا خوبه جواب میده که بزارمیک تا سه سال دیگ ازش استفاده کنم بعد ببینم نسل جدیدتری اومد عوضش کنم
مادر برد GIGABYTE P55A-UD3P
CPU Intel core i5-760 8MB cache
RAM 4GB البته اینو میش به 8 گیگ ارتقا بدم
گرافیک GYGABYTE R9 270X
monitor lcd m2394a
HDD 1tb
میخوام نظرتونو بدونم که فعلا جواب بده یا نهایتا یک قط رو ارتقا بدم بزارم نسلها عوض شه مثلا مادر برد جدید بیاد و رم ddr4 بیاد و فعلا از این استفاده کنم و بعد کلا عوضش کنم ممنون نظرتونو بگید
دو عدد رم 4 گیگ برند اکستروم بگیر که با هم سازگار باشند و هم با مادربرد .رم خودت هم میتونی بفروشی .
پشتیبانی از منتل هم در بتلفیلد 4 اضافه شده
نقل قول:
دو عدد رم 4 گیگ برند اکستروم بگیر که با هم سازگار باشند و هم با مادربرد .رم خودت هم میتونی بفروشی .
ممنون داداش خوب به نظرت این سیستم فعلا جواب میده؟ میخوام اگه جواب میده فعلا ازش استفاده کنم و موقع لازم کلا عوض کنم که ارزش داشته باش که اگه نسلیم قرار تغیر کنه تغیر کرده باشه:11():